BC Argus begeleidt ook jeugdspelers met het recreatief spelen en met het spelen van een competitie in regionaal verband. Ook geven we badmintonles en training. We spelen iedere maandag tussen 18.00 en 20.00 uur. We weten dat het spelen van badminton wel moeilijk lijkt, maar dat het leren spelen van badminton best meevalt. Iedereen kan badmintonnen op zijn of haar eigen niveau is het vanaf de eerste dag spannend. (zowel competitie als recreatief). Is badminton leuk? Kom het maar eens een paar keer proberen. Ook organiseren we ieder jaar toernooien zoals het ouder kind toernooi.

Ben je nog geen lid van BC Argus, maar lijkt het jou ook leuk om te badmintonnen? Kom dan een keertje kijken bij een van onze jeugdtrainingen op maandag of meld jezelf via deze website voor de proeflessen. Rackets zijn aanwezig maar neem wel zelf sportschoenen mee. Je mag drie keer gratis mee doen zodat je daarna kunt beslissen of je badmintonnen leuk vindt.

En wil je nu al graag zien wat badmintonnen inhoud, dan kun je hier een filmpje bekijken van het klokhuis over badmintonnen.


Share this page